torstai 18. lokakuuta 2012

Joulumarkkinoille

Olen menossa myymään joulumarkkinoille marraskuun lopussa. Tämä tuli oikeastaan hieman yllättäen, kun yksi myyntipöytä olikin vapaana ja minua kysyttiin siihen. Noh, tuumasta toimeen sitten ja ompelemaan. Toistaiseksi olen ommellut nukenvaatteita (mekkoja, bikineitä, alushousuja :), pusuukoita, alusvaatepusseja, joululahjapusseja, lasten hattuja sekä viirinauhoja. Osa näistä on vielä kesken kun ne ovat odottaneet saumurini paluuta huollosta.

Tänään hain saumurini ja huomenna testaan miten se toimii. Toivottavasti toimii hyvin, sillä korjauttaminen oli aika arvokasta. Mutta toivottavasti siis sen arvoista. Jos saumurini toimii hyvin, olen vielä päättänyt hieman lykätä peitetikkikoneen ostoa erillisenä, mutta sellainen on haaveena. Tai jos nykyinen yhdistelmäkoneeni peitetikki alkaa toimia nyt kunnolla, voisin pitää sen peitetikkikoneena ja ostaa toisen saumurin... Mietintää ja mietintää.

Päivitän tänne pian ompeluksiani joulumarkkinoille. Paljon on ideoita, mutta kaikkea en millään ehdi tehdä kun olisi yksi muuttokin tässä välissä hoidettava, niin ja normaali arkikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti