torstai 30. tammikuuta 2014

rallia

Pienen poikani lempparipaitaa olla tämä rallipaita. Liikennevaloa osoitetaan ja sanotaan TOP! Kankaasta riitti toisellekin rallipojalla kuitenkin. Tein tämän siskon pojalleni, joka on myös rallipoika. Tämä on lyhythihainen versio ja voi kokonsa puolesta hyvin odottaa kesäänkin. Toivottaasti on mieluisa.
Rallipaita koossa 116cm
Muutakin sain tänään tehtyä loppuun. Pienimmäisen pyjama on ollut tekosessa jo monta viikkoa. On pitänyt laittaa peittariin aina toisen värinen lanka tai jokin muu ja homma on jäänyt. Nyt ajattelin että pakko väsätä valmiiksi. Kas tässä tämä. Isolla veljellä on ihan sama setti, ainoastaan hihat ovat kokonaan tuota samaa kangasta jossa on keltaisia sateenvarjoja. Tähän pienen pojan versioon hihoihin ei vaan riittänyt enää samaa kangasta. Perheen isäntä kommentoi vaan, että "onpas värit". No, isompi poika sai ihan itse valita äidin kangaskaapista kankaat, joten on ainakin mieluisa. Pienemmältähän mielipidettä ei vielä kysytä. :)


Ja eilen tein myös tämän tähtipaidan valmiiksi. Tässä oli taas näitä silityskalvokokeiluita, jossa taisi olla isolta siskolta saatua ideaa kuva-aiheeseen. Mutta poika itse piirsi tähden ja sitten se laikattiin yhdessä ja silitettiin. Kultapoika!

Tähtipaita koossa 122cm

Silituskalvosta tehty tähti. SIlityskalvot ostettu Pikku piltistä.
Tässä vanhempaa tekoa, josta vasta sain otettua kuvan. Lenkkitossupoika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti