sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Verhoja

Olen kaivellut tietokoneeni tiedostoja ja etsinyt kaikenlaisia muita kuin ompelukuvia. Samalla löytyi nämä verhokuvat, joita olen Suomen kotiimme tehnyt. Olen ollut niihin tyytyväinen, ainoastaan lastenhuoneen verho olisi tehtävä lyhyemmäksi tai talviverho erikseen. Tämä pitkä verho ottaa patteriin kiinni ja mielenrauhan vuoksi on mielestäni parempi ettei verho ota patteriin kiinni... Taidan kuitenkin mielummin tehdä uuden lyhyen verhon, joka olisi talvikäyttöön ja tämä pitkä kerho saisi sitten olla kesän ajan, jolloin patteria ei tule väännettyä kuumalle.


Keittiön verhot.

Eteinen.

Työhuone, kangas Marimekon "Tuuli".

Lastenhuone, kangas Marimekon "Lokki".
Kankaat on ostettu Eurokankaasta eteiseen ja keittiöön. Molemmat niistäkin ole joistain löytökoreista, mutta niitä oli juuri sopiva määrä mitä tarvitsin. Työhuoneen kangas on ostettu joskus Stockan hulluilta päiviltä ja on siis Marimekon "tuuli" kangasta. Samoin Marimekkoa on lastenhuoneessa "lokkina". Tämä oli joskus heräteostos Hakaniemen Marimekolta ja sain oikeastaan kivasti tehtyä verhon yläreunan, sitä ei tosin tästä kuvasta näe, mutta kunhan joskus saan aikaan, niin otan lähikuvaa siitä.

Seuraavaksi on vuorossa olohuoneen verhot, niissä vaan on niin haastava kangas, etten oikein tiedä miten sen tekisin... Siitä sitten enemmän tuonnempana. Ai niin ja kun saan, niin lisään tänne kuvan työhuoneesta, jonne lisäsin juuri sisustustarran, joka sopii tuohon tuuli-kangas aiheeseen. Aika kiva mun mielestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti