sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Naamiaisasua

Nyt olis aika alkaa suunnitella naamiaisasuja, sillä kuukauden päästä on halloween koulussa. Tein pari vuotta sitten neidille prinsessa-asun, johon hän sai valita koristeet. Itse kangaskin on kiiltävää, joten oli aika "bling-bling" lopputulos. Tosin kai prinsessa-asu saakin sitä olla. 


Viime syksynä esikoulussa naamiaisasu sai olla päällä koko viikon, joten mikäs siinä oli juhliessa. Tosin ekan päivän jälkeen neiti valitti että puku on pieni. No kai se voi vuodessa helposti jäädä pieneksi, vaikka pukua oli kotona kokeiltu juuri ennen halloween-viikkoa. Pakkohan se oli sitten nopeasti uusi puku väsätä. Tein sitten helpolla uuden asun mitään enempää kysymättä. Käteeni osui vaaleanpunaista kangasta ja päätin tehdä mansikan. Tässä nopean ompelun lopputulos, johon on silitetty erilaisia kukka-aiheisia silityskuvia. Noh, nopeaan toteutukseen ihan kelpo juttu, ajan kanssa tehtynä olisin suunnitellut enemmän ja paremmin.


Täksi vuodeksi tilauksessa olisi merenneitoasu. Saapi nähdä mitä siitä tulee. Nyt on meinaan ompelurintamalla hiljaista, sillä saumurini lähti eilen huoltoon, joka kuulemma jestää ainakin 10 päivää... Mitenköhän selviän ilman?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti